Fel Faixedas estrena a Arbúcies el seu nou espectacle: 'El motivador'

El nou Centre Cultural Polivalent Naus Ayats d’Arbúcies ha acollit aquest cap de setmana passat l’estrena del nou espectacle de Fel Faixedas: ‘El motivador’. Us heu preguntat mai: sóc feliç? Molts de vosaltres pensareu: tinc salut, feina, amics, una família que m’estima...D’acord, però, sou realment gent feliç? És aquesta la vida que volíeu? Aquestes són algunes de les qüestions sobre les quals gira ‘El motivador’.

Fel Faixedas es converteix en un “coach” motivacional per tal de donar-vos les claus per una vida tan plena i feliç com la del personatge que encarna.

Faixedas ha estrenat la seva darrera obra a casa, Arbúcies, enmig de familiars, amics i coneguts.

Després de l’èxit del seu primer espectacle ‘Bona nit, benparits!’, en Fel Faixedas torna a desplegar el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, i ho embolcalla tot amb el sentit de l’humor que el caracteritza. . La propera parada d’’El motivador’ serà aquest divendres 5 de juliol a les deu de la nit al Teatre Serafí Pitarra d’Hostalric, precisament el lloc on va estrenar la seva primera obra en solitari, ‘Bona nit, benparits!’

L’estrena d’‘El motivador’ ha estat tot un èxit,  arrencant els aplaudiments del públic. Un cop finalitzada l’obra han pujat a l’escenari tot l’equip tècnic i humà que ha fet possible l’espectacle enmig d’una gran ovació.

 

 nou espectacle fel faixedas

  Imatge