Gran èxit de participants en la Festa d’inici d’estiu de Riudellots

Riudellots de la Selva ha donat el tret de sortida a la campanya d’estiu amb la tradicional Festa de la Fruita Fresca que se celebra des de l’any 2007.

Des de l’any passat, el tobogan d’aigua que s’instal·la en el carrer Verge de Núria, aprofitant el fort pendent de la via, és un gran reclam per a centenars de persones del municipi i la rodalia, que en grup o sols llisquen i es remullen per la pista aquàtica de 75 metres de llarg,  Splash Slide. 

A partir de les set, s’ha servit fruita fresca, síndria i meló, amb un doble objectiu: combatre la calor i conscienciar a tothom de la importància de menjar fruita i portar una alimentació saludable.

La celebració de totes les activitats davant del Centre de Serveis per a la gent gran, El Lliri Blau, també permet que les persones grans del municipi participar de la festa.

La Festa de la Fruita, que organitzen entre l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Riudellots amb la col·laboració de Dipsalut (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona) posa en marxa la programació d’activitats d’estiu a la població que inclou cinema a la fresca, nit de karaoke i Mojito’s Day, nit de zumba amb monòleg, un sopar popular, concert de la Cobla Selvatana, la jornada Mulla’t per l’esclerosi Múltiple o les activitats especials de les entitats locals. 

 

 festa fruita xiii riudellots splash slide

  Imatge