El Sopar-Concert d’Estiu de Riells i Viabrea es consolida

Una setantena de persones, prop del doble de l’any passat, han donat la benvinguda a l'estiu, al peu del Montseny, amb un sopar-concert en el Centre Cultural de Can Plana de Riells i Viabrea.

La ruixada dels primers minuts, sortosament, ha quedat en una anècdota i no ha alterat de forma important el programa previst.

Els comensals han gaudit d'un exquisit sopar servit pel restaurant Can Co Absis d’Amer. L'àpat ha començat amb una desena de tastets gastronòmics. En el plat principal, els assistents han pogut escollir entre Vedella rostida amb salsa de bolets o Suprema de lluç amb crema suau de gamba. El toc dolç l’ha posat el Pastís de préssec i maracujà en les postres. Tot regat amb aigua vi, cava, cafè i copa.

La regidora de cultura, Núria Faucha, es mostra molt satisfeta amb l’increment de participació cada any i que la vetllada es consolidi a l’agenda d’activitats d’estiu.

També agraeix la implicació de diverses empreses en la celebració de l’esdeveniment.

Un maridatge de gastronomia amb música perquè la banda barcelonina de tributs, Maskarafalls, primer ha amenitzat el sopar i ha tancat la nit amb un concert.

Durant el sopar també s’ha fet un espectacle de dansa aèria. 

 

 riells i viabrea sopar concert estiu

  Imatge