Hostalric celebra la seva Festa Major amb algunes novetats

Hostalric ha celebrat aquests dies la seva Festa Major. De divendres a dilluns s’han celebrat un seguit d’activitats per a tots els públics. Una de les més emblemàtiques i populars han estat els sopars a la fresca organitzats per l’Atlètic Club Hostalric a la zona esportiva.

Durant tres dies unes 1.700 persones han gaudit d’una vetllada entre familiars i amics. Uns 50 voluntaris i voluntàries han fet que tot rutllés. Dissabte ha estat un dels dies més concorreguts. Més de 800 persones han omplert les taules fins ben entrada la nit.

Divendres un dels plats forts ha estat la representació de l’obra “El motivador” de Fel Faixedas

al  Centre Cultural Serafí Pitarra. El teatre s’ha omplert de públic per assistir al nou espectacle de Faixedas. Després de l’èxit de “Bona nit, benparits!” que va estrenar al mateix Serafí Pitarra, Faixedas ha tornat a Hostalric convertit en un “coach”motivacional per tal de donar claus per una vida plena i feliç. Faixedas ha desplegat el seu univers on la realitat i la ficció es confonen, embolcallant-ho tot amb el seu humor característic.  

La Festa Major d’Hostalric ha comptat amb actes destinats a tots els públics com ara l’espectacle d’animació infantil amb el Professor Karoli que ha fet tot una exhibició d’habilitat sobre rodes que ha fet les delícies de petits i grans a la plaça de la Vila.

També sobre dues rodes s’ha dut a terme una altra activitat el dissabte: l’exhibició de DirtJump al bicipark organitzada per Hostalric Trails. Durant tres hores més d’una desena de participants  han realitzat tota mena d’acrobàcies. L’espectacularitat ha estat la tònica dominant en l’exhibició d’aquesta modalitat del ciclisme de cross. Salts impossibles i maniobres arriscades han estat els principals ingredients d’aquesta activitat.

Els més joves també han pogut gaudir durant tres nits de les barraques a la zona esportiva. Diferents grups i estils musicals han estat els protagonistes. La Clave o el tribut a Queen Momo han estat algunes de les formacions que  han omplert de música l’espai jove. Una de les principals novetats enguany de la Festa Major a la zona de barraques la posada en funcionament d’un punt lila promogut per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats.

Un altre espai d’oci nocturn destacat d’aquesta Festa Major ha estat el pavelló on s’han dut a terme diferents actuacions com les del grup The Country Revival o el ball amb l’Orquestra Europa. 

La Festa Major d’Hostalric ha gaudit d’una programació variada i amb activitats consolidades com la ballada de sardanes a la plaça de la Vila amb la Cobla Orquestra La Principal de la Bisbal. 

Una de les activitats que s’han celebrat per primera vegada en aquesta Festa Major ha estat la Gimcana “Encabra’t” organitzada per Ipunt. Més de 200 participants repartits en dos circuits: un de jove i un altre de familiar han hagut de realitzar diferents proves repartides pel municipi. En grups de com a mínim 4 i màxim 8 persones els diferents equips han posat a prova les seves habilitats. En la seva primera edició la Gimcana ha estat tot un èxit de participació.

Una de les activitats més multitudinàries ha estat el concert de Festa Major amb l’Orquestra la Principal de la Bisbal que ha aplegat a centenars de persones al pavelló. Temes populars d’artistes reconeguts de les últimes dècades han farcit el repertori de la vetllada.

També a la zona esportiva ha tingut lloc aquest dilluns una de les activitats més esperades pels més petits: la festa de l’escuma, que pràcticament ha posat el punt i final als quatre dies de Festa Major d’Hostalric.

 

 festa major hostalric 2019

  Imatge