Economia social i solidària al Centre Eix de Negoci

Aquest dimarts ha tingut lloc al Centre Eix de Negoci de Sta. Coloma de Farners  la jornada: : "Transforma la teva empresa: economia de valors”. La sessió ha aplegat a nou projectes cooperatius que es desenvolupen a la comarca de la Selva. La jornada ha consistit en compartir bones pràctiques i valors cooperatius.

Les iniciatives convidades tenen aspectes a destacar relacionats amb l’economia social i solidària. A través de dinàmiques participatives s’ha aprofundit en la necessitat i valor dels principis cooperatius.

Durant la jornada s’han presentat projectes diversos d’arreu de la comarca com la recuperació d’una varietat autòctona d’oliva a Arbúcies, projectes educatius i d’intercooperació entre artistes i creadors o com el de la Sobirana  on es treballa la producció de ratafia i licors de manera cooperativa a través de dues línies de treball: les visites guiades, tastos i tallers d’elaboració  i una altra basada en la producció pròpia de ratafia..

La realitat de l’economia social és molt diversa. La jornada ha servit per compartir experiències i conèixer quin és el teixit cooperatiu a la comarca de la Selva.   

 

 jornada economia cooperativa

  Imatge