Obertes les noves piscines municipals d'Arbúcies

Les noves piscines municipals d’Arbúcies ja són una realitat. Des de fa uns dies els arbuciencs i arbucienques ja poden gaudir de la nova zona de lleure, que compta amb un espai de gespa de 1.200 metres quadrats i dues piscines. Una piscina petita de 6x12 metres i que va de la cota 0 als 40 centímetres de fondària; i una piscina gran de 230 metres quadrats i que té una fondària que va del 1,20 als 1,60 metres.

També s’ha portat a terme la total renovació dels vestidors, molt més amplis que els que hi havia hagut fins ara, compten amb 100 taquilles cadascun perquè els usuaris i usuàries hi puguin guardar la roba i les seves pertinences. Les antigues instal·lacions havien quedat obsoletes i es feia necessària una intervenció integral a la zona de lleure.

Actualment s’està treballant a la part de dalt dels vestidors on està prevista la creació d’una sala per fitness, una altra d’spinning i la més gran de totes, de 200 metres quadrats, destinada a activitats de musculació. Paral·lelament s’estan realitzant les obres del que serà la futura piscina climatitzada que farà 25 metres de llarg per 10 d’ample. Està previst que entre els mesos de desembre i gener es podrà inaugurar la nova piscina climatitzada, així com també les noves sales de manteniment i musculació que  per activitats dirigides. D’aquesta manera es completarà el complex d’Aigua i Salut d’Arbúcies.

 A l’espera de la finalització de la piscina climatitzada, els arbuciencs i arbucienques poden gaudir aquest estiu de les noves piscines municipals i pal·liar així els forts dies de calor d’aquest mes de juliol.

 

 noves piscines arbucies

  Imatge