Recta final de l'adequació de les voreres del c/Costa Brava a Vidreres

Vidreres està a punt de finalitzar l’adequació de les voreres del c/ Costa Brava. L’actuació forma part de la remodelació del nucli antic. Es tracta d’unes obres emmarcades en el pla de millora de voreres que ha portat a terme Vidreres els darrers anys. 

L’actual adequació és la tercera fase d’un pla que es va iniciar amb la remodelació d’un primer tram del c/Costa Brava que es trobava en molt mal estat i una segona fase que va afectar el c/Lloret des de la rotonda de l’Ajuntament fins a la zona del pavelló d’esports.  Tal i com s’ha fet en les anteriors fases les obres contemplen un embelliment dels carrers, gràcies a un nou enllumenat, mobiliari urbà i una ampliació de les voreres.

La tercera fase de les obres comença a on va acabar la primera i finalitzarà uns metres més enllà.   

Aquestes millores han de permetre una millora en la circulació dels i les vianants així com un embelliment de l’entorn urbà del nucli antic de Vidreres.

El pressupost d’aquesta tercera fase de millora de les voreres de Vidreres és d’uns 59.000 euros i està previst que les obres finalitzin a principis d’aquest mes d’agost.

 

 ampliacio vorera vidreres

  Imatge