L'Ethno Catalonia fa viure una gran vetllada musical a Amer

Aquest passat divendres el públic que es va aplegar a la pista de l’antiga estació d’Amer ha gaudit d’un concert únic. El municipi ha estat una de les quatre seus de l’Ethno Catalonia, conjuntament amb Vic, Banyoles i Moià. El programa Ethno sorgeix de la Xarxa Internacional de Joventuts Musicals i es celebra a 15 països d'arreu del món.

Durant una setmana els participants realitzen una residència en què comparteixen coneixements musicals i que desemboca en els concerts finals del campus, que són el moment més especial i més esperat. Una festa on tots els participants comparteixen escenari i interpreten conjuntament un repertori multiètnic i multicultural.

Fundat el 1990, el programa Ethno està dirigit a joves músics (de fins a 30 anys) amb l’objectiu de preservar i potenciar el patrimoni de la cultura global. Enguany han participat músics provinents de tot el món, des de l’Índia, Argentina, Iran, Brasil, Noruega o França com és el cas de l’Eva Cloteau.

La riquesa musical que els músics transmeten fan dels concerts generats a partir de l’Ethno una experiència única. Durant el concert els diferents músics han interpretat peces pròpies dels seus països realitzant tot una exhibició de multiculturalitat.Amb la celebració del concert de l’Ethno Catalonia Amer reforça la seva aposta per la música de qualitat, amb una programació sostinguda durant pràcticament tot l’any.

Durant el concert els diferents músics han interpretat peces pròpies dels seus països realitzant tot una exhibició de multiculturalitat.

 

 ethno catalonia

  Imatge