El Barri del Port de Blanes celebra la seva festa

Aquest dissabte ha tingut lloc a Blanes la Festa del Barri del Port. Veïns i veïnes s’han aplegat a l’esplanada del costat de la llotja per celebrar-ho acompanyats d’amics i coneguts.

Els assistents han pogut gaudir d’un tall de coca i una copa de cava i també, com no podia ser d’una altra manera tractant-se del Barri del Port d’una tapa de llagostins acompanyada de beguda. La Festa s’ha iniciat a les vuit del vespre amb aquest berenar-sopar i l’actuació del grup Desenchufados, que han ofert grans èxits de la radiofórmula dels anys vuitantes i norantes.

Enguany des de l’Associació de Veïns i Veïnes s’ha reforçat la Festa del Barri amb un concert celebrat el dissabte passat amb la banda tribut X-Tramp, que va servir per anar obrint boca. Ja fa disset anys que l’Associació de Veïns del Port organitza la Festa del Barri. L’Associació està formada per uns 160 veïns i veïnes. El Barri té la peculiaritat de què depèn administrativament de Ports de la Generalitat i de l’Ajuntament de Blanes. La Festa del Barri, no és l’única activitat programada per aquest estiu.

Ja a la nit ha tingut lloc l’esperat ball amb l’actuació del trio Maracaibo. Els assistents han pogut gaudir d’una nit a la fresca en un escenari idíl·lic tot ballant un repertori per a tots els públics. Els Maracaibo són uns habituals de la Festa del Barri del Port. Es tracta d’una formació amb una llarga trajectòria.

Amb l’actuació dels Maracaibo el Barri del Port ha posat punt i final a la seva festa i ja encara la propera activitat que tindrà lloc el 10 d’agost amb una cantada d’havaneres.

 

 festes barri port

  Imatge