El concert de La Selvatana omple l'antiga estació d'Amer

La pista de l’antiga estació d’Amer s’ha omplert de gom a gom aquest passat divendres per assistir al concert de l’orquestra cobla La Selvatana. L’acte s’emmarca en el cicle de concerts de cobla que des de fa uns anys impulsa la Diputació de Girona.

L’ens escull per cada cicle una cobla gironina diferent, en funció a la programació musical que s'ofereix i tenint en compte els aniversaris i les commemoracions especials que se celebrin. Enguany l’orquestra La Selvatana juntament amb la Cobla Ciutat de Girona són les encarregades d’oferir aquests concerts als municipis que ho han sol·licitat. La Selvatana realitzarà un total de 10 concerts i la Cobla Ciutat de Girona cinc. Els de Cassà de la Selva han actuat o tenen previst fer-ho en municipis com Calonge,  Riudellots de la Selva o Olot.  

Durant el concert ofert a Amer han intervingut tots els cantants i tots els músics, amb un total de 17 persones sobre l’escenari amb un repertori de músiques de tot el món on ha predominat la música catalana. La Selvatana és una de les cobles deganes de Catalunya, nascuda el 1913 a Cassà de la Selva.   

El concert de l’orquestra La Selvatana forma part de tot un seguit d’activitats d’estiu organitzades per l’Ajuntament d’Amer durant el mes de juliol.

La propera activitat que es durà a terme serà el concert del grup amerenc Malastruc a la plaça Monestir aquesta setmana. També està previst celebrar un petit cicle de cinema a la fresca amb pel·lícules actuals darrere els absis de l’Església, per tot seguit celebrar l’esperada Festa Major d’Amer.

 

 concert la selvatana

  Imatge