El públic de Sils, satisfet després de l’actuació del grup IÓNICO

Aquest passat diumenge ha tingut lloc al pati interior de l’Ajuntament de Sils el concert del grup IÓNICO. L’acte, organitzat per el consistori municipal i per l’Associació de Festes de Sils, ha aplegat gairebé un centenar de persones.

Després de la benvinguda del nou alcalde de Sils, Eduard Colomé, la banda musical argentina ha presentat el seu treball discogràfic “Che América”, un espectacle que fa un recorregut per la música llatinoamericana fent una especial parada en el folklore argentí i el tango. Aquesta agrupació musical, especialitzada en música llatina, ha tingut la capacitat de tele transportar a tots els assistents a la Llatinoamèrica. Es tracta d’un quartet de professors de música, natural de Chacabuco (Buenos Aires), amb una dilatada experiència en escenaris de tot el món.

Així doncs, amb aquest ‘tour’ musical per diferents indrets del continent americà com la mateixa Argentina, Perú, Xile, Brasil o l’Uruguai, els assistents han passat una estona agradable i acompanyats de bona música. Els IÓNICO no han deixat indiferent al públic de Sils i els organitzadors han quedat molt satisfets després del concert.

D’aquesta manera, Andrés Amade, Renata Marchessi, Pablo Ferraro, i Claudio 'Apo' Meneses han ofert un espectacle entretingut i de gran qualitat. A més a més, ha servit perquè els assistents  hagin tingut la possibilitat de conèixer altres cultures llunyanes.

 

 

  Imatge