Blanes previst aixecar la restricció horària als locals d'oci nocturn

Blanes té previst aixecar la reducció horària als locals d’oci nocturn, que per al seva banda es comprometen a lluitar contra l’incivisme.  El sector d’oci nocturn s’ha compromès a implementar tota una sèrie de mesures per combatre les actituds incíviques i els aldarulls que afecten els veïns d’Els Pins i La Plantera.

Per arribar a aquesta reclamada pacificació en què l’Ajuntament de Blanes porta temps treballant perquè es pugui solucionar, està previst signar un conveni entre el consistori blanenc i les empreses que gestionen els locals de la Zona d’Oci Nocturn, principalment amb els responsables de la Discoteca Arena. El conveni preveu que s’aixequi la reducció horària decretada per l’Ajuntament de Blanes, que va entrar en vigor a principis d’estiu. Amb la posada en marxa del nou decret –que s’aplicarà un cop s’hagi signat el conveni-, els establiments recuperaran el mateix horari que tenien, però sense l’increment de les dues hores més que s’aplicava habitualment durant el període estiuenc. A la pràctica doncs, això significarà que podran obrir una hora més tard que no pas durant l’hivern.

En el document s’hi inclouen tota una sèrie de mesures que aniran a càrrec del sector d’oci nocturn.

Per últim, tots els locals d’oci nocturn s’han compromès a fer una campanya de sensibilització instal·lant rètols visibles on es recorda que s’ha de complir la Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana, i demanant explícitament que es respecti el descans dels veïns i no es faci soroll ni aldarulls a la via pública. 

En cas que es comprovi que s’incompleix algun dels punts de l’acord, el conveni quedarà automàticament trencat.

 

 ampliacio horaris nocturns

  Imatge