Riells fomenta un estil de vida saludable que integri l’esport

Riells i Viabrea ha celebrat la segona setmana esportiva ‘Jo+Esport’ amb una gran afluència de participants en les activitats que s’han dut a terme.

L’objectiu de les jornades és conscienciar a tota la població de la importància de portar un estil de vida saludable que integri l’esport.

L’ajuntament agraeix la implicació de les entitats i persones del municipi que fan possible l’esdeveniment, que ha esdevingut l’avantsala de la Festa Major.

Sota el lema ‘A Riells fem salut!’ entre divendres i diumenge s’han organitzat onze propostes diferents per a tots els gustos i edats com un torneig de futbol sala, un torneig street football 3x3 o el Futveterans.

Una part de les activitats s’han fet a l’aire lliure i el torneig de futbol sala s’ha disputat dins del Pavelló Poliesportiu.

El torneig d’estiu de futbol sala, que organitza la Penya Barcelonista del poble, va començar fa nou anys modestament. Amb el pas dels anys, s’ha convertit en un torneig de referència amb la presència d’equips de la comarca de La Selva o, aquest any, de comarques veïnes com el Maresme o Vallès Oriental.

La jornada esportiva de dissabte s’ha acabat amb el lliurament de premis i la presència de les autoritats locals a bona part de les activitats.

 

 riells i viabrea futbol 2019

  Imatge