Les joves promeses del Waterpolo a Anglès

43 de joves jugadors i jugadores de Waterpolo d’una dotzena de clubs participen de l’1 al 4 d’agost en el 14è Wins Clínic, que des de fa sis anys se celebra a Anglès.

L’esdeveniment, que organitza el Club Waterpolo d’Anglès amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’ha convertit en una referència perquè també hi participen esportistes de fora de l’Estat i compta amb els millors àrbitres internacionals.

Els waterpolistes s’allotgen a la casa de Colònies de Can Freu i les sessions es duen a terme a les piscines exterior i interior d’Anglès.

Coincidint amb l’arrancada del campus, tot l’equip ha rebut la visita de la regidora d’activitats esportives, Neus Ros, i s’ha lliurat el material esportiu.

Les inscripcions es van obrir després de Nadal i a mitjans del mes d’abril ja no hi havia places, un fet que demostra la gran acollida que té la proposta que, aprofitant l’aturada estival de les competicions oficials, combina esport, lleure, la descoberta del territori o conèixer altres professionals i esportistes.

El Clínic Wins està dissenyat principalment per a un treball de base entre nois i noies de les categories alevins i fins a juvenils, és a dir, nascuts entre els anys 2001 i 2009.

La procedència dels participants és diversa.

Durant les quatre jornades es treballen aspectes tècnics i tàctics, els valors i la motivació individual i d’equip. L’estada permet en els participants intercanviar experiències, adquirir nous coneixements i estils i tècniques diferents o tenir una visió més àmplia del Waterpolo.

Cada dia realitzen una doble sessió d’entrenaments on l’equip esportiu i tècnic i els joves se centren en la millora de la tècnica de cada jugador i jugadora en aspectes com la defensa, l’atac o les posicions així com la tàctica individual i col·lectiva aplicant aspectes de joc apresos amb anterioritat.

 

 

  Imatge