400 participants a la 77a edició de la Travessia Nedant de Blanes

400 nedadors i nedadores de totes les edats han participat, aquest diumenge, a la 77a edició de la Travessia Nedant de Blanes que ha estrenat nou recorregut que han dissenyat entre diverses entitats i empreses locals i l’Àrea d’Esports municipal.

Els participants han hagut de completar un circuit circular d’uns 900 metres a la badia, amb sortida i arribada a la platja gran del centre de la població, a l’altura del Banc dels Músics.

La travessia és popular i s’hi poden apuntar esportistes federats i amateurs. Tampoc hi ha límit d’edat i els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Més de 300 participants han formalitzat la seva inscripció en línia per assegurar-se una plaça i la resta ho han fet presencialment abans de la prova, que es limita a 400 participants, i es divideix en 3 categories: Open masculí, open femení i open especial.

Cada participant ha rebut un kit de participació que ha inclòs un barret de bany amb el seu número de participació, un xip crono, una calcomania amb el número de dorsal i una bossa per fer servir el servei de guarda-roba.

El tret de sortida a la travessia s’ha donat a les deu del matí davant l’expectació d’una gran quantitat de públic que seguia l’esdeveniment des del Passeig de Mar i la mateixa platja.

La travessia s’ha acabat amb el lliurament de premis i l’esmorzar pels nedadors a l’escenari del Monument La Sardana al Passeig de Mar.

En total s’han atorgat més d’una dotzena de premis.

Cada premiat s’ha endut un trofeu i un lot de productes. Tots els participants han rebut un record. 

 

 blanes 77 travessia popular port 2019