92 participants en la Cursa Popular d’Amer

Dins dels actes de la Festa Major, prop d’un centenar de corredors i corredores de totes les edats han participat, aquest diumenge, a la Cursa Popular d’Amer, que es divideix en un recorregut de 10 quilòmetres pels adults i una cursa d’1 quilòmetre pels esportistes més joves.

A la cursa infantil s’hi poden inscriure els nens i nenes menors de 13 anys. A partir d’aquesta edat, s’han d’apuntar a la cursa més llarga.

Els participants de la cursa dels 10 quilòmetres, amb un preu d’inscripció de 6 euros, han sortit a dos quarts de nou del matí mentre que els nens i nenes, amb un preu d’inscripció de 4 euros, ho han fet a les deu.

A la cursa dels adults s’hi han inscrit 65 persones mentre que a la cursa infantil han estat 27 corredors i corredores que no han superat els 7 anys.

Abans de les deu ja havien arribat tots els adults i els esportistes més joves també han completat el seu recorregut amb molt poc temps. A mida que han arribat a la meta, a la Plaça de la Vila, han pogut recuperar forces amb un bon esmorzar.

A partir de les onze  s’ha dut a terme el lliurament de premis en els millors classificats de cada categoria. Tots els nens i nenes han rebut una bossa amb llaminadures.

L’esdeveniment, que ha aplegat participants d’Amer però també d’altres municipis, l’organitzen entre la Comissió de Festes, el Club Atlètic Amer i l’Ajuntament. L’organització agraeix a tothom la seva implicació i participació.

 

 amer cursa popular 2019

  Imatge