Tradició i festa a l’Aplec de Sant Llop de Riells i Viabrea

Riells i Viabrea ha celebrat, aquest cap de setmana, l’Aplec de Sant Llop amb un sopar popular, havaneres, missa o la benedicció dels panets.

Dissabte al vespre, a l’esplanada de Sant Llop, als afores del nucli urbà, s’ha dut a terme un sopar popular i un recital d’havaneres a càrrec de la coneguda formació Els Pescadors de l’Escala.

El menú del sopar ha consistit amb botifarres a la brasa, pa amb tomàquet, beguda i postres.

Una vetllada festiva i de germanor on tampoc hi ha faltat amb la música en directe de la mà d’Els Pescadors de l’Escala que han interpretat prop d’una vintena de peces dividides en dues parts. 

Els comensals han pogut escoltar i entonar lletres tan conegudes com la Bella Lola, El Meu Avi, Vell Pescador, el Canó de Palamós o el Cant de la Senyera.

L’actuació d’Els Pescadors de l’Escala, una de les formacions de referència en el seu gènere, perquè fa més de mig segle que pugen sobre els escenaris, s’ha acompanyat de rom cremat.

La programació de l’aplec ha continuat diumenge al migdia amb la missa a la petita ermita romànica de Sant Llop i la tradicional benedicció dels típics panets.

La celebració s’ha acabat amb un vermut popular.

 

 aplec sant llop riells 2019

  Imatge