ELISMA fa trontollar El Pasteral amb un directe molt enèrgic

El grup gironí de Rock and Roll, ELISMA, han ofert un directe carregat d’energia i actitud, aquest diumenge, a l’envelat de El Pasteral.

El públic que ha assistit al concert s’ha endollat ràpidament al xou del “power trío”, així es defineixen els 3 integrants de la banda, formada per Ismael Berengena a la guitarra i compositor i lletrista de totes les cançons d’ELISMA, el seu germà Rubén Berengena a la bateria i Gerard Cantero al baix. Aquest darrer es va incorporar a la banda l’any 2016.

ELISMA es va formar l’any 2011 per la gravació del seu primer disc “andar” amb algunes velles cançons que tenia Ismael, líder de la formació. A partir de l’any 2012 van començar a fer bolos arreu de l’estat.

L’any 2014, va néixer el segon fill de la banda ‘Mundo Inmundo’ amb la participació de guitarristes de renom nacional i van consolidar-se com una banda de referència a l’escena musical.

I a mitjans de l’any 2018, va sortir a la llum el tercer disc “Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock” amb el suport de molts seguidors i seguidores que van participar en el seu finançament a través d’un projecte de crowdfunding.

A l’espectacle de la Cellera han posat potes enlaire tota la seva discografia per fer gaudir de valent a tothom amb els temes que els han fet més coneguts des del 2011 i la presentació del darrer treball que estan promocionant des de fa mesos a molts escenaris catalans.

El concert d’ELISMA s’havia de fer a Can Clos però pel mal temps s’ha traslladat a l’envelat de El Pasteral.

 

 

  Imatge