El Barri s’imposa als B-Kings Sport a la lliga de Kubb

L’equip d’El Barri s’han proclamat guanyador de la sisena lliga de Kubb de Santa Coloma de Farners i ha desbancat del seu tron als seus rivals a la final, els B-Kings Sport que van guanyar la lliga 2018.

El Barri, l’equip de la calavera en el seu escut i format per Albert Casellas, Albert Serrano i Marc Morales s’han imposat a les dues primeres partides i automàticament han enviat als guerrers de B-Kings Sport de Sergi Galan, Enric Luís, Joan Feliu i Ferran Borrell a la segona plaça de la classificació.

La pluja ha obligat a fer el sopar de pa amb tomàquet i botifarra al cobert de la Plaça. Després de sopar, un cop passades les deu, la pluja ha ofert una treva i això ha permès disputar una final que ha anat de pressa.

El Kubb és un joc que també es coneix com a escacs víking i té una mil·lenària tradició en altres països, encara que està guanyant popularitat a casa nostra en els darrers anys.

Els jugadors i jugadores posen a prova la seva força, destresa, coordinació, punteria i estratègia. Dividits en dos equips, competeixen per tombar les peces del contrari i, finalment, la figura del Rei, plantada al mig de la pista.

La lliga de Kubb Farners de la Selva s’ha disputat cada dimarts i dijous al vespre a la Plaça Farners, entre les deu i la mitjanit, des de primers de juliol. A la sisena edició hi ha participat un centenar de jugadors i jugadores repartits en una vintena d’equips.

 

 santa coloma farners final kubb 2019

  Imatge