Santa Coloma estrena la 1a Cursa Guilleries BTT Race

325 ciclistes han participat, aquest diumenge, a la primera Cursa Guilleries BTT Race de Santa Coloma de Farners.

Amb sortida i arribada en el Parc de Sant Salvador, a la zona Resclosa, els participants han pogut escollir entre dos circuits dissenyats per a tots els nivells.

Una race de 40 quilòmetres amb 1.300 metres de desnivell positiu i un nivell tècnic entre mig i alt i una cursa Express de 25 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu, apte per a tothom, amb un nivell tècnic baix i més pensat per gaudir al màxim de l’entorn i de la mateixa prova. També s’ha permès la participació de bicis elèctriques.

Els 190 inscrits a la distància de 40 quilòmetres han sortit 30 minuts abans els esportistes que s’han apuntat a l’Express de 25 quilòmetres.

El desenvolupament de la prova s’ha seguit en temps real mitjançant una pantalla de televisió connectada a internet que ha permès seguir la classificació en directe gràcies al xip que duien incorporat a la bici.

Els dos circuits s’han endinsat al cor de les Guilleries amb uns paisatges salvatges i espectaculars.

La Guilleries BTT Race substitueix la prova de les 10 Ermites BTT de 65 quilòmetres.

La cursa s’ha acompanyat de serveis pels participants, mallots de la prova, zona d’avituallament en el mateix Parc de Sant Salvador, sortejos amb productes cedits per a diferents firmes comercials i patrocinadors així com un esmorzar de botifarra amb beguda per a tots els participants al final de la cursa.

Després de la prova s’han lliurat els premis als millors classificats en diverses modalitats.

La cursa l’han organitzat entre Fast Competició, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Consell Comarcal de la Selva. 

 

 1a guilleries btt race santa coloma de farners 2019

  Imatge