Neix LASELVADANSA, un viatge a través de la dansa i les arts del moviment

El Centre Cultural Polivalent Naus Ayats d’Arbúcies ha acollit la primera edició del projecte LASELVADANSA, una experiència cultural enfocada per a tots els públics.

Els protagonistes de la jornada d’aquest passat dimarts han estat els integrants del Taller Ocupacional Montseny Guilleries, una associació que atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Els participants s’ho han passat d’allò més bé realitzant un taller de psicomotricitat i una sèrie d’activitats en les quals s’han mesclat de forma homogènia la dansa i el teatre.

Aquesta innovadora iniciativa ha estat promoguda per MOUENARTS_MOVIMENT, una agrupació que fomenta la dansa i les arts del moviment com a eina efectiva per al desenvolupament de les persones i el territori.

La proposta cultural està conformada per sis sessions que tindran lloc fins al 28 d’aquest mes de setembre, amb el propòsit de ser obertes a tothom.

D’aquesta manera, LASELVADANSA pretén activar la participació i l’intercanvi entre aficionats i professionals al voltant de la dansa, esdevenint així un punt de trobada i un intercanvi artístic i pedagògic per a la comunitat.

 

 

  Imatge