Muralla Òptica i el GEiEG signen un conveni de col·laboració

Muralla Òptica i el Grup Excursionista i Esportiu Gironí han signat un contracte de col·laboració anual a la nova botiga de Muralla Òptica a Girona.

El Director General del GEiEG, Cèsar de Tiburcio i el Gerent de Muralla Òptica, Francesc Pidemunt han signat aquest dijous un contracte de patrocini anual que permetrà a tots els socis i sòcies de l’entitat tenir unes millors condicions de compra, gaudir de descomptes exclusius i un tracte personalitzat.

El GEiEG és una entitat privada sense afany de lucre amb unes finalitats essencials, entre altres, de fomentar l’esport i la cultura a Girona. Té més de 16.000 socis, 2.300 esportistes federats, 265.000 metres quadrats d’instal·lacions esportives i un munt d’activitats esportives i culturals realitzades durant tot l’any. A més, aquesta temporada esportiva és l’any del seu Centenari.

Amb la signatura d’aquest contracte de col·laboració Muralla Òptica reforça els seus vincles amb el món de l’esport.

En l’actualitat Muralla Òptica s’ha expandit fins a convertir-se en un referent a nivell autonòmic. Actualment compta amb 17 botigues repartides entre les províncies de Girona i Barcelona. Muralla Òptica compta amb una plantilla de més de 80 professionals i destaca per la seva àmplia gamma d’ulleres de les millors marques del mercat i els seus serveis optomètrics i audiològics.

La nova botiga oberta a plaça Catalunya es suma a la ja existent a la de Gran Via de Jaume I.

 

 conveni muralla optica i geieg

  Imatge