200 espectadors a l’estrena del TeatreFest d’Arbúcies

Arbúcies ha donat el tret de sortida a la setena edició del TeatreFest amb la preestrena de l'obra Noucents, el pianista de l'Oceà.

L'obra Noucents, el pianista de l'Oceà, de la companyia Cascai Teatre ha inaugurat, aquest dissabte, el TeatreFest d'Arbúcies 2019, amb l’assistència de prop de 200 espectadors.

Sota la direcció i interpretació de Marcel Tomàs, acompanyat de músics en directe i una posada en escena que transporta a l'espectador fins a començament del segle passat, Noucents, el pianista de l'Oceà, relata la increïble i romàntica història del pianista, Danny Boodmann TD Lemon.

El Centre Cultural Polivalent Naus Ayats d'Arbúcies ha acollit la preestrena de l'obra, que s'estrenarà els dies 17 i 18 d'octubre en el festival Temporada Alta.

D'altra banda, la setena edició del certàmen TeatreFest  inclou 4 espectacles de molta qualitat i per a tots els gustos. Un dels espectacles és de caràcter familiar.

L’Ajuntament i la direcció del festival fan un balanç positiu de l’acollida que té des dels seus inicis. 

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Gabella. Els preus varien en funció de si es compren abans o el mateix dia de la funció a la taquilla del centre cultural.

 

 7a teatrefest noucents pianista oceà octubre 2019

  Imatge