Es presenta el Circuit Gironí de Cros 2019/2020

La sala Carles Rahola de l'edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona ha acollit aquest passat dimarts la presentació del Circuit Gironí de Cros 2019-2020.

En el calendari presentat aquest dimarts també s'hi inclou la celebració del 29è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i del 16è Trofeu Diputació de Girona.  L'acte ha comptat amb la participació del representant de la Federació Catalana d'Altetisme, Esteban Jiménez; del diputat d'Esports, Jordi Masquef; el representant territorial del Consell Català de l'Esport, Josep Pujols; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i el regidor d’Esports de Calonge i Sant Antoni, Salvador Miquel.

Enguany, Àngel Mullera atleta del Club Atletisme Lloret La Selva ha apadrinat la competició. Mullera que enguany es retira com a professional va començar a córrer als 12 anys en una prova del Circuit Gironí de Cros..

La primera prova del Circuit Gironí de Cros tindrà lloc a Olot el pròxim 27 d'octubre, i la darrera es realitzarà el 19 de gener a Caldes de Malavella, dia en què es farà el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtos. Pel que fa la Cloenda del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva es farà el dia 12 de gener a Vidreres.  La comarca de la Selva té cinc seus, i tres d'aquestes són les més veteranes del Circuit Gironí de Cros. Salvador Balliu ha volgut destacar l’impacte econòmic que representa una cita d'aquestes característiques per a les poblacions que organitzen alguna d'aquestes proves del circuit.

Amb deu proves i amb dos campionats absoluts el Circuit Gironí de Cros suposa per a molts atletes l’inici de la pretemporada així com un punt de partida per l’inici de les seves carreres esportives.

La resta de les proves que formen part del calendari del circuit de la temporada 2019/2020 són: Santa Coloma de Farners, el 3 de novembre; Sant Hilari Sacalm, el 10 de novembre; Girona, el 17 de novembre; Riudellots de la Selva, el 24 de novembre; i Banyoles, el 15 de desembre.

 presentaci circuit giron cros 2019 2020

  Imatge