Riudellots de la Selva constitueix de forma oficial el Consell de Poble

La Sala d’actes de Riudellots de la Selva ha acollit la sessió constitutiva del Consell de Poble.

Riudellots de la Selva ja disposa oficialment de Consell de Poble, un òrgan municipal que té com a objectiu promoure la participació ciutadana en relació a l’activitat consistorial. L’acte de constitució de l’organisme, que ha comptat amb l’assistència de gairebé un centenar de persones, ha tingut lloc a la Sala d’Actes i ha comptat amb les intervencions de l’alcaldessa del municipi, Montserrat Roura, i del regidor de Transparència i Processos Participatius, Xevi Lòpez.

Durant la trobada, s’ha exposat el reglament que regularà la nova institució, així com les seves característiques de funcionament. D’aquesta manera, se espera que aquesta iniciativa tingui una incidència positiva envers la localitat.

El Consell de Poble es planteja com un espai de coordinació on tenen cabuda tots els actors socials i econòmics del municipi.

Així doncs, el consistori pretén fomentar la participació i la implicació dels habitants de Riudellots en les polítiques públiques, per tal d’escoltar diversos punts de vista que ajudin en un futur a prendre les millors decisions.

 

  Imatge