El cicle Teatrefest d'Arbúcies es consolida amb la seva 7a edició

Aquest passat diumenge s’ha posat punt i final al cicle Teatrefest d’Arbúcies  amb l’espectacle “Quina barra!” de la companyia Estat particular.

El Centre Cultural Polivalent Naus Ayats ha acollit els quatre espectacles programats dins del cicle Teatrefest durant el mes d’octubre. L’obra que ha tancat el cicle ha estat “Quina barra!” de la cia. Estat particular. L’espectacle mostra les peripècies d’en Josep Pascual, que recolzat a la barra del bar del seu amic, explica al públic les tres grans passions que han mogut la seva vida: les dones, la música de cobla i el bon tiberi.

El Teatrefest ha programat durant el mes d’octubre quatre obres. El tret de sortida el va donar Cascai Teatre i el seu “Noucents, el pianista de l’Oceà”.  Arbúcies ha pogut gaudir de la preestrena d’aquesta obra protagonitzada per Marcel Tomàs abans que s’estrenés al Temporada Alta de Girona. El Teatrefest també ha programat espectacles familiars com l’obra “La rateta”, de la cia. Campi qui pugui. La comèdia també ha estat una de les protagonistes d’aquesta edició amb l’adaptació de Guspira Teatre de l’obra Anthony Neilson sota el títol “Mentiders”.

Un cop finalitzada amb èxit aquesta edició des de la regidoria de Cultura d’Arbúcies i la direcció del festival ja s’està treballant en la programació de la 8a edició del cicle Teatrefest.

 Teatrefest

  Imatge