Formació sobre la digitalització de les empreses en El Centre Eix de Negoci

El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners ha celebrat, aquest dimecres, un conjunt de conferències al voltant del procés de digitalització de les empreses amb l’objectiu de donar respostes a les empreses que volen ser més competitives i adaptar-se a les noves tendències del mercat.

La jornada s’ha dividit en tres conferències. La primera, sota el títol ‘Vendre a través del marketplace’ ha informat en els assistents sobre el funcionament d’aquests espais a la xarxa que permeten a venedors i compradors fer transaccions comercials o la seguretat dels Marketplace a l’hora de vendre.

La xerrada ha anat a càrrec de Llorenç Bové, de l’empresa de joguines de fusta de Santa Coloma de Farners, Ticumiku Toys.

A mig matí, Xavier Romo, d’MC Empreses, que ofereix serveis de consultoria, coaching i formació, ha explicat en què consisteix l’Inbound Marqueting, una metodologia de màrqueting que serveix per atraure, captar i fidelitzar clients.

L’última conferència l’ha impartit Eva Bautista, d’Asgard M&B, una agència de màrqueting i business que ajuda a les empreses a millorar els seus resultats a través del màrqueting.

Bautista s’ha centrat en l’analítica web per aprendre a interpretar els resultats i com aprofitar la informació.

La jornada no ha tingut cap mena de cost pels assistents perquè està subvencionada.

 

  Imatge