La Trail Selva Marítima celebra la seva 6a edició

Aquest diumenge s’ha celebrat la VI edició de la Trail Selva Marítima que transcorre entre Tossa de Mar i Blanes enmig d’uns paratges privilegiats.

A primera hora del matí els 218 inscrits a la cursa organitzada pel Grup Fondistes Blanes s’han aplegat a l’Avinguda del Pelegrí de Tossa de Mar. La principal novetat d’enguany de la Trail Selva Marítima ha estat el canvi de data. Fins ara s’havia celebrat al voltant del mes de maig però aquest any per una qüestió de dates l’organització va decidir traslladar la competició a l’octubre. Això ha provocat una sensible disminució en el nombre de participants ja que durant aquest cap de setmana s’han celebrat moltes curses arreu del territori. El que sí que no ha variat ha estat l’espectacular traçat de 23 km entre Tossa de Mar i Blanes. Amb 900 metres de desnivell la Trail Selva Marítima es pot definir com una cursa de muntanya arran de mar.

Els i les participants han travessat cales i vistes paradisíaques arran de mar abans d’arribar a meta. El primer en fer-ho en la categoria masculina ha estat Carlos Galobardes amb un temps de dues hores i dos minuts.

En segon lloc i amb un temps de dues hores i vuit minuts ha arribat Jordi Baixes, seguit de prop pel tercer classificat, Jonathan Romeo, que ha fet pràcticament el mateix temps.

En categoria femenina la primera classificada ha estat Susana Moreno, que ha creuat la meta amb un temps de dues hores i quaranta minuts.

En segon lloc i amb un temps de dues hores i quaranta quatre minuts ha arribat a meta Adriana Fernández. En tercer lloc i un temps de dues hores i quaranta cinc minuts ha creuat la meta la danesa Harriet Kjaer.

A continuació ha tingut lloc l’entrega de trofeus a càrrec de l’alcalde de Blanes i regidors i regidores del consistori als guanyadors i guanyadores d’aquesta VI edició de la Trail Selva Marítima.

 VI Trail Selva Martima

  Imatge