El projecte RIMAVISI a l'espera de la introducció de 4 modificacions

Aquest passat divendres s’ha celebrat a l’Escola Jacint Verdaguer de Sils una reunió de seguiment i avaluació del projecte de carril bici  i senderisme RIMAVISI.

Les diferents parts implicades en el projecte RIMAVISI s’han reunit per revisar l’estat actual del projecte de carril bici.  Es tracta d’una iniciativa sorgida dels centres educatius de Riudarenes, Maçanet, Vidreres i Sils (d’aquí l’acrònim Rimavisi) que pretén unir els centres educatius d’aquests municipis a través d’un carril bici i senderisme d’uns 65 quilòmetres de circuit.

El projecte compta amb el suport de la Diputació de Girona i dels Ajuntaments implicats així com del Consell Comarcal de la Selva i els diferents equips directius del centres i les AMPA.

Durant la trobada s’ha refermat el compromís dels quatre ajuntaments implicats, que aportaran el 40% del finançament del projecte que actualment esta pressupostat en 318.000 euros. La resta, el 60% del cost total, corre a càrrec de la Diputació de Girona.

La reunió ha servit per revisar el traçat del projecte i  detectar la necessitat de treballar sobre quatre modificacions puntuals. Aquestes modificacions podran suposar una petita reducció sobre el pressupost final. La propera trobada tindrà lloc el gener del 2020 amb totes les modificacions contemplades en el projecte.

De moment, els impulsors de RIMAVISI no s’aturen i celebraran el 17 de novembre la 9a bicicletada familiar.

reuni porjecte rimavisi

  Imatge