El Consell de Poble debat sobre els pressupostos participatius

Aquest dimarts s’ha celebrat a la Biblioteca Joan Vinyoli una sessió del Consell de Poble de Santa Coloma de Farners.

La sessió s’ha centrat en les propostes pendents d’executar dels Pressupostos participatius de 2017 i 2018. L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Participació ciutadana, Pep Prat, i de tècnics municipals que han aclarit dubtes. Els membres del Consell de Poble han pogut conèixer i debatre sobre aquelles propostes guanyadores dels pressupostos participatius de 2017 i 2018 pendents d’executar.

El circuit per a bicis BMX, la pista d’atletisme i l’equip de so municipal propi han estat els protagonistes de la sessió.  El Consell de Poble es va crear fa cinc anys. Es tracta d’una estructura permanent de caràcter participatiu que té per objectiu promoure i canalitzar un espai de reflexió conjunta entorn als diferents temes que afecten la vida quotidiana del municipi, fent així possible una major corresponsabilització dels ciutadans i les ciutadanes en els afers públics de la vila.

Des de la Junta permanent del Consell de Poble s’ha fet una crida a formar-ne part i així tenir una major capacitat per dinamitzar la celebració de més plenaris.

consell de poble farners

  Imatge