Arrenquen els primers pressupostos participatius de Riudellots

Riudellots de la Selva ha presentat aquest dilluns al vespre a la sala d’acte els primers pressupostos participatius del municipi.

L’acte ha comptat amb les intervencions de Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots de la Selva i Xevi López, regidor de Participació ciutadana. Després d’una primera experiència única a Catalunya amb el polígon industrial, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva impulsa per primera vegada entre la població un procés de Pressupostos Participatius.

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha reservat una partida de 280.000 € del pressupost municipal pel 2020, amb la voluntat que els veïns i veïnes del municipi decideixin a què destinar-los. 

Els pressupostos participatius es desenvoluparan en tres grans fases. Una de recollida de propostes del 4 de novembre fins al 9 de desembre, una de priorització i validació, del desembre del 2019 fins al febrer del 2020 i una final de votació que es durà a terme al març i l’abril del 2020. Qualsevol persona resident o no al municipi  i de qualsevol edat podrà presentar una o vàries propostes. Les entitats municipals també poden presentar propostes que es recolliran de manera presencial mitjançant unes butlletes i unes urnes ubicades a l’Ajuntament, a la Casa de Cultura i a l’Espai Jove o bé telemàticament.

presentacio pressupostos participatius riudellots

  Imatge