Gran èxit del primer Mercat de Nadal de Sils

Sils ha celebrat aquest diumenge el 1r Mercat de Nadal en benefici de la Marató de TV3.

La plaça Canigó ha acollit el Mercat de Nadal de Sils que des de primera hora de la tarda ha començat a rebre els primers visitants. Fins a quinze entitats del municipi han participat de la iniciativa oferint tot tipus de productes, des de menjar a articles d’artesania vinculats al Nadal, com les boles de Nadal de Sils, que els i les assistents han pogut adquirir a la parada de la Comissió de Festes. Els més petits també han pogut gaudir d’activitats com tallers infantils o bé alimentar el Tió gegant ubicat a la plaça i fer-se fotografies amb el Pare Noel.  Tots els beneficis obtinguts per les entitats s’han destinat a la Marató de TV3.

Durant tota la tarda s’han succeït un seguit d’activitats, com el sorteig del Joc de la Laura. un joc de taula que ha creat la Federació de Comerç de la Selva amb l'objectiu de fomentar que el públic més jove conegui les botigues que hi ha a cada poble i la importància d'anar als comerços de proximitat.  Tot seguit els i les alumnes dels centres escolars de Sils Jacint Verdaguer i Els Estanys han cantat algunes de les Nadales més conegudes. Un dels moments més esperats de la jornada ha estat aquest... El de l’encesa de l’arbre de Nadal que presideix la plaça Canigó i que ha estat decorat per Tocs de Flor.  A continuació el cor Mentha ha ofert una cantada de Nadales al públic assistent. El relleu l’han pres els i les alumnes de l’Escola Municipal de Sils. El primer Mercat de Nadal ha estat tot un èxit amb una gran afluència de públic.

El Mercat de Nadal ha aconseguit recollir uns 3.500 euros que juntament als beneficis obtinguts durant la vetllada de Playback de Sils sumen 5.000 euros aportats a la Marató de TV3.

La Coral Silene ha ofert l’ultima de les actuacions programades durant la jornada que s’ha tancat amb el lliurament dels premis del concurs d’Instagram de la Festa Major i el sorteig de dues paneres.

 

mercat nadal sils

  Imatge