Coneixem els misteris de Can Busquets de la d'"Informe Enigma"

Aquest passat dissabte, de la mà d’Informe Enigma ens hem endinsat en una de les cases més misterioses de la comarca i del país: Can Busquets, a Vallcanera.

Un grup de 13 persones inicia de nit el camí cap a Can Busquets, un dels espais més misteriosos de tot el país. Abans d’entrar-hi, Jorge Ríos, investigador i director del programa de ràdio "Informe Enigma", desmunta algunes de les falses llegendes que corren per internet i xarxes socials. Can Busquets és una gran propietat ja esmentada el 1497. Es tracta d’un complex d'edificis de diferents èpoques que s'origina amb el mas del segle XV, reformat a finals del XIX i principi del XX quan es fa la casa i la capella neogòtica. Tot i que les llegendes negres que corren sobre el mas no han estat verificades, Can Busquets és conegut per l’activitat i fenòmens paranormals.

Actualment la masia està molt malmesa per diverses circumstàncies. Tot i això els participants de la sortida han pogut conèixer alguns espais visitables del mas i viure en primera persona els fenòmens que s’experimenten a Can Busquets.

La visita d’aquest passat dissabte és la quarta que "Informe Enigma" realitza a Can Busquets. Aquestes sortides tenen la voluntat de donar a conèixer l’autèntica història d’aquest espai. Can Busquets forma part de l’últim treball de Jorge Ríos, ”20 puertas hacia el más allá. Un estudio de lugares encantados”. 

La propera sortida que portarà a terme Informe Enigma serà a les instal·lacions de Radio Liberty.

visita can busquets

  Imatge