Taller de postres a les Tardes joves de desembre

Aquest dimecres ha tingut lloc a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners un taller de postres, en el marc de les Tardes joves.

Un grup de 10 joves ha participat del Taller de postres a càrrec de la Yasmina. Els i les assistents han aprés a fer diferents receptes. Ametllat, brownie de xocolata, cookies i crema de xocolata són les postres que els i les joves han realitzat en una sessió organitzada per el Centre de distribució d’aliments i el Cercle Jove. Es tracta del tercer taller de cuina realitzat dins de les Tardes Joves. El primer va girar entorn d’esmorzars i berenars saludables, el segon sobre l’elaboració de pizzes i en aquest tercer els i les assistents han après una altra manera de fer postres.

L’activitat s’emmarca en la programació d’aquest mes de desembre de les Tardes joves, una iniciativa iniciada l’octubre del 2018 entre l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma i la Creu Roja. L’objectiu de les Tardes joves és dinamitzar les tardes dels dimarts i divendres del jovent de la ciutat. Activitats  com tallers de cuina, de manualitats, torneigs esportius i activitats formatives són les protagonistes de les Tardes joves. Una de les característiques d’aquesta iniciativa és el seu format participatiu.

Demà divendres a partir de les sis tindrà lloc un pica pica per acomiadar l’any. Com no podia ser d’una altra manera el Taller de postres ha finalitzat amb la degustació dels productes elaborats pels participants.

taller de postres

  Imatge