L’Escola Municipal de Música celebra el tradicional cicle de Nadal

L’Escola Municipal de Música Josep Carbó de Santa Coloma de Farners ha celebrat durant aquesta setmana el tradicional cicle de concerts de Nadal en el qual participen tots els grups i cantaires de l’escola.

Abans de començar les vacances, els alumnes que imparteixen classes a l’escola pugen a l’escenari de l’Auditori per compartir amb les famílies i la resta de la població els conceptes i nocions que han après durant el primer trimestre del curs.

Un repertori que combina la música culta, músiques populars contemporànies d’arreu del món i les clàssiques nadales.

Tots els concerts es fan a la tarda i en el concert d’aquest dijous han actuat els grups Da Capo, Tocs d'Acord, Let's Play i joves percussionistes de l’escola. Una vetllada que ha reunit sota el mateix programa els conjunts de guitarres, corda i percussió del centre, formats per alumnes d'entre 8 i 12 anys, i la coral d'adults DECANTUS que ha interpretat unes peces per posar punt i final a la sessió.

El cicle de concerts de Nadal forma part del calendari de concerts i audicions que organitza l’escola al llarg de l’any perquè els alumnes mostrin la seva evolució individual i en conjunt i a la vegada enriquir la programació musical de Santa Coloma amb el talent dels músics colomencs.

Una setmana molt intensa que culminarà el dia de Sant Esteve amb el darrer concert de l’any.

  Imatge