Sta. Coloma celebra per 3r any consecutiu la representació d'"Els Pastorets"

Aquest passat dissabte ha tingut lloc a l’Auditori de Santa Coloma de Farners la representació teatral d’”Els Pastorets”.

Després de dècades sense “Els Pastorets” a Santa Coloma de Farners, per tercer any consecutiu la companyia colomenca SaliJ3 ha tornat a dur a terme la interpretació de la tradicional obra nadalenca aquest passat dissabte a l’Auditori Municipal. 

L’agrupació local de teatre amateur, juntament amb tots els seus col·laboradors, renoven cada any la seva producció i posada en escena, i com en les anteriors edicions, han dut a terme una adaptació del text original de l’autor Josep Maria Folch i Torres, sota la direcció de Juan Serrano.

La companyia SaliJ3 prepara durant tot l’any la representació d’”Els Pastorets” incrementant la intensitat dels assajos a partir del mes de setembre.

La representació teatral de dissabte ha estat la primera de les tres que hi ha programades per aquestes festes nadalenques. Les altres dues restants seran el pròxim diumenge 29 de desembre i el dissabte 4 de gener de l’any vinent, ambdues també a l’Auditori.

pastorets farners

  Imatge