Riudellots tanca les jornades solidàries amb una exitosa ‘Flashmob’

Riudellots de la Selva ha acollit una multitudinària 'Flashmob' per seguir recaptant fons per col·laborar amb la Marató de TV3.

Dins dels actes de la Marató de TV3, aquest diumenge el Pavelló de Riudellots ha acollit la realització d'una 'Flash Mob', a càrrec del Centre de Dansa "Like a Dream". L'activitat ha comptat amb les intervencions de l'alcaldessa del municipi, Montserrat Roura, i del regidor de Promoció Econòmica, Xevi López. La participació ha estat oberta a tothom, i més de dues-centes persones s'han mesclat homogèniament per dur a terme una coreografia grupal. Tot seguit, alumnes i professors han brindat un ampli repertori d'exhibicions de dansa conformada pels clàssics balls de saló, les tradicionals sevillanes o el contemporani hip-hop.

Durant la trobada, que ha estat conduïda per l'artista polifàsic Moug, s’ha comptat amb servei de bar gestionat per la Comissió de Festes de Riudellots. Després de cada espectacle, els ballarins i ballarines han anat passant diverses gorres entre el públic, on tothom qui ha volgut ha fet aportacions econòmiques per destinar-les a la Marató. En aquest sentit, la jornada solidària d'enguany ha estat un èxit de recaptació sense precedents.

Així doncs, aquestes dades tan positives posen de manifest que Riudellots de la Selva ha tornat a mostrar el seu vessant més solidari, tant a nivell de participació com de recaptació.

  Imatge