Gran afluència de públic a la 38a edició del Pessebre Vivent de Brunyola

Aquest dijous Brunyola ha celebrat la segona de les quatre representacions del Pessebre Vivent, que enguany ha arribat a la seva 38a edició.

Brunyola celebra aquests dies el tradicional Pessebre Vivent amb una gran afluència de públic. Enguany entre la sessió de Nadal  i Sant Esteve, més de 3.000 persones han assistit a la 38a edició del Pessebre Vivent de Brunyola. Tot fa pensar doncs que es pot superar el record d’assistència de l’any passat que va arribar a les 7.300 persones. Cal tenir en compte que el diumenge 22 es va haver de suspendre la primera representació del Pessebre Vivent per causes meteorològiques. Una de les principals novetats d’aquesta 38a edició és la presentació, on la música és la principal protagonista.

Al Pessebre Vivent tampoc hi ha faltat la baixada de l’àngel des del campanar, una de les escenes més emocionants i esperades del Pessebre Vivent de Brunyola. Un dels seus trets diferencials és la representació d’escenes protagonitzades per oficis que s’estan perdent, com el de cisteller o picapedrer.

Com cada any els més petits han pogut fer arribar les seves cartes als Reis d’Orient a través d’un original sistema d’entrega. Entre tècnics i figurants el Pessebre Vivent de Brunyola compta amb la participació de 240 persones, que sota la coordinació dels Amics de Brunyola fan possible la representació. Un cop acabat el recorregut de 900 metres de llarg els assistents han pogut entrar en calor gràcies al brou proporcionat per l’organització. Encara resten dues representacions: una el dia 29 de desembre i l´última l’1 de gener del 2020.

38a edici pessebre vivent brunyola

  Imatge