Gran èxit de públic del Pessebre Vivent interactiu de Tossa

Gran èxit de públic en el primer pessebre vivent amb tecnologia “mapping” de Catalunya celebrat aquest cap de setmana a Tossa de Mar.

El dissabte i diumenge s’han produït llargues cues a l’entrada de la Vila Vella de Tossa de Mar. Més de 4000 espectadors han assistit durant el cap de setmana a la representació del primer pessebre vivent interactiu amb tecnologia “mapping” de Catalunya.

Ambientat a la Vila Vella, el recorregut ha anat acompanyat d'il·luminacions especials i ha comptat amb 9 espais escènics teatralitzats pels més de 50 actors de l’Associació del Pessebre Vivent de Tossa i amb espectaculars intervencions de les projeccions de “mapping” en 4 punts.

L’espectacle ha combinat l’encant medieval, la tradició i la tecnologia en el 40è aniversari del Pessebre Vivent de Tossa de Mar.

El Pessebre Vivent Interactiu, organitzat per l’Ajuntament de Tossa de Mar, sorgeix de la col·laboració entre l’Associació del Pessebre Vivent de Tossa i l’empresa gironina d’alta tecnologia audiovisual “Lighthink Lab”. El nombrós públic assistent ha pogut gaudir d’una experiència impactant que ha tingut el seu clímax en l’adoració del naixement amb els Reis d’Orient a l’església de la Vila Vella.

pessebre interactiu tossa

  Imatge