Riudellots celebra la XXI Riudellotenca amb un canvi en el recorregut

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest passat dijous la XXI Sant Silvestre Riudellotenca organitzada per l’Agrupació Cultural i Esportiva de Riudellots.

Des de primera hora del matí els corredors i corredores s’han aplegat a la plaça de l’Ajuntament per disputar un de les cites atlètiques amb més tradició a la comarca de la Selva. Abans de donar el tret de sortida a la XXI Riudellotenca, s’ha disputat la cursa infantil que ha tingut lloc a la rodalia del nucli antic de Riudellots. Tot seguit un total de 340 corredors i corredores han sortit de la plaça de l’Ajuntament per disputar la Sant Silvestre Riudellotenca, una cursa de 7km que es celebra el dia de Sant Esteve i que enguany ha comptat com a gran novetat amb un canvi en el recorregut.

La Riudellotenca és una de les curses més emblemàtiques que tenen lloc al municipi i que aconsegueix arrossegar un major nombre de corredors i corredores.

En categoria masculina el primer classificat ha estat Santiago Catrofe amb un temps de 23 minuts i 10 segons.

En la categoria femenina la primera classificada ha estat Marina Guerrero amb un temps de 27 minuts.

Un cop finalitzada la cursa els i les participants han pogut recuperar forces gràcies a l’esmorzar facilitat per l’organització de la Riudellotenca. La jornada s’ha tancat amb l’entrega de trofeus als primers classificats en categoria masculina i femenina. La propera cita atlètica a Riudellots serà el 9 de febrer amb la Run4cancer.

XXI Riudellotenca

  Imatge