Comença el Divertossa 2020

Aquest dijous s’ha inaugurat la XXI edició del Divertossa, on els més petits han pogut gaudir de tot tipus d’activitats al Pavelló d’esports.

El Pavelló d’esports de Tossa de Mar s’ha omplert d’activitats per als més petits de la casa un any més en motiu de la celebració del Divertossa. Tallers de manualitats, jocs tradicionals, animació infantil amb música en directe o inflables són alguns dels ingredients d’aquest tradicional esdeveniment lúdic nadalenc organitzat per l’Ajuntament de Tossa i que compta amb la col·laboració de voluntaris i voluntàries així com de diferents entitats i associacions del municipi.

Les principals novetats d’aquesta edició del Divertossa han estat la participació del Club d’escacs Els Peons de Tossa i l’activitat organitzada per la Piscina municipal consistent en la cursa de barques teledirigides. Enguany també s’han recuperat activitats com l’Scalextric i el karaoke. En aquesta edició, el Divertossa s’ha tornat a celebrar al Pavelló d’esports.

Una de les activitats més esperades que tindrà lloc avui és l’entrega al Patge Reial de la carta dirigida als Reis d’Orient. De 16h a 20h de la tarda i fins dissabte els més petits podran gaudir de totes les activitats que tenen lloc al Divertossa.

divertossa

  Imatge