Rebudes multitudinàries als Reis d'Orient

Ses Majestats els Reis d’Orient han visitat un any més la comarca de la Selva deixant al seu pas multitud de regals.

A Riells i Viabrea les carrosses dels Reis d’Orient han arribat a la plaça de la Vila on s’han aplegat els veïns i veïnes del municipi per rebre’ls. Un cop a la plaça l’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, ha donat la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltsar i els hi ha fet entrega de la clau que obre totes les portes de les llars de Riells i Viabrea per tal de què els Reis d’Orient poguessin repartir tots els regals. A continuació, tal i com ja es va fer l’any passat, un castell de focs artificials ha celebrat l’arribada dels Reis d’Orient al municipi. A continuació tota la comitiva s’ha dirigit fins al Pavelló on la batucada de la formació Batecs del Montseny ha animat la festa.  Tot seguit els nens i nenes de Riells i Viabrea han entregat les seves cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar. La d’enguany ha estat una de les arribades més multitudinàries dels Reis d’Orient a Riells i Viabrea.

A Riudellots de la Selva els més petits han esperat els Reis d’Orient amb els tradicionals fanalets. Les carrosses i el seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar no s’ha fet esperar. Espectaculars números de foc han acompanyat als Reis d’Orient que enguany han vist modificat el seu recorregut tradicional amb motiu de les obres que s’estan realitzant al nucli antic de Riudellots. Prop d’un centenar de persones han format part de la comitiva dels Reis. La recepció reial ha tingut lloc al Pavelló Municipal, on l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura,  ha donat la benvinguda a Ses Majestats. A continuació, un per un, els nens i nenes del municipi s’han pogut apropar a Melcior, Gaspar i Baltasar per fer-los entrega de les seves cartes.

Els assistents a la recepció reial han pogut gaudir d’una xocolata desfeta. Tal i com ho han fet els veïns i veïnes de Tossa de Mar que s’han congregat a l’Avinguda de Catalunya per rebre a Ses Majestats. S’han proporcionat unes mil racions de xocolata desfeta que han ajudat a combatre el fred i l’espera. Finalment, la comitiva dels Reis d’Orient ha arribat a Tossa inundant de llum i color els carrers. No hi ha faltat la carrossa dels regals ni tampoc la del carbó. Enguany els patges han avançat feina accedint als balcons de les cases per fer entrega dels primers regals de la nit. Un cop finalitzada la cavalcada Melcior, Gaspar i Baltasar han fet el trajecte fins a l’església del municipi a peu. Un cop arribats a la plaça de l’església els Reis d’Orient han estat rebuts pel mossèn Joan Carreras i l’alcaldessa del municipi, Imma Colom, que ha realitzat la rebuda institucional a Ses Majestats i els hi ha fet entrega de la clau que obre totes les llars del municipi. A continuació, un per un, els nens i nenes de Tossa han fet entrega de les seves cartes i han pogut intercanviar impressions amb Melcior, Gaspar i Baltasar. Enguany ha estat una de les arribades amb més participació dels darrers anys.

Després de la recepció Ses Majestats s’han dedicat a repartir casa per casa tots els regals que han dut de l’Orient a tots els municipis de la comarca de la Selva.

cavalcada reis 2020

  Imatge