El Teatre de Lloret acull la representació de "La lámpara maravillosa"

Aquest passat divendres i dissabte el Teatre de Lloret de Mar ha acollit la representació de “La lámpara maravillosa” un tribut a Aladdin a càrrec de la companyia Onbeat.

El Teatre de Lloret de Mar s’ha omplert en les dues funcions que la companyia Onbeat ha realitzat aquest passat divendres i dissabte de l’obra “La lámpara maravillosa” un tribut a Aladdin que ha fet les delícies dels més petits.

Estrenat el 2019 a la Gran Vía de Madrid el musical compta amb un guió original i s’inspira en la versió que triomfa a Broadway i Londres. Durant tot l’any passat “La lámpara maravillosa” s’ha pogut veure a diferents ciutats i poblacions de l’Estat espanyol. Aquest passat desembre es va representar a les Illes Canàries i, ara, a començament d’any s’ha pogut gaudir a Lloret de Mar.

Nascuda el 2017 a la Gran Vía de Madrid, la companyia Onbeat s’ha especialitzat en espectacles familiars en format de tribut. Entre el seu repertori es poden trobar grans èxits com  “El Rey León” entre molts d’altres.

Les representacions de “La lámpara maravillosa” han suposat el punt i final a la programació de Tardor infantil al Teatre de Lloret de Mar que ha comptat amb la projecció de diverses pel·lícules i representacions teatrals .

la lampara maravillosa

  Imatge