El Club Bàsquet Farners organitza la 12a edició del 3x3 de Nadal

El Club Bàsquet Farners ha organitzat aquest passat dissabte la 12a edició del 3x3 de Nadal.

El pavelló Saioners de Santa Coloma de Farners ha acollit aquest passat dissabte la 12a edició del 3x3 de Nadal organitzat pel Club Bàsquet Farners. Durant tot el matí 17 equips i un total de 100 jugadors i jugadores han disputat un mínim de 5 partits per conjunt de dotze minuts a temps corregut.  El 3x3 organitzat pel Club Bàsquet Farners és totalment lúdic, és a dir, no es conten els punts i les infraccions les han de xiular els mateixos jugadors dels equips. De la mateixa manera, tampoc hi ha classificació final. Enguany, el 3x3 ha arribat a la seva 12a edició consolidant-se com una de les activitats més emblemàtiques organitzades pel Club Bàsquet Farners.

Gràcies a els donatius per inscripció de cada jugador i jugadora s’ha assolit la xifra de 500 euros que es sumaran a la resta de diners recaptats a través de les diferents activitats organitzades per l’Esport Colomenc en motiu de la Marató de TV3.

Enguany el 3x3 ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores de totes les edats.

En el 3x3 el gruix de participants prové del Club Bàsquet Farners i en aquesta edició han participat jugadors i jugadores de Llagostera i Maçanet de la Selva. 

3X3 farners

  Imatge