La Fundació Joan Riera Gubau distingeix els becats del 2019

La Fundació Joan Riera Gubau ha celebrat aquest dissabte l’acte de lliurament de diplomes als becats de la convocatòria de 2019.

La Fundació Catalana per a l’Ensenyament de l’Idioma Anglès i l’Educació en Anglès, mitjançant el Fons Especial Joan Riera Gubau, ha celebrat a l’auditori municipal de Santa Coloma de Farners, l’acte de lliurament de diplomes als nois i noies que han obtingut una de les beques per a estades d’estiu a l’estranger. Els diplomes suposen un reconeixement acadèmic als setanta-quatre nois i noies que enguany han obtingut una de les beques de la Fundació i que han realitzat estades al Regne Unit, Irlanda i els Estats Units.

L’acte a banda d’evocar i recordar la figura de Joan Riera, ha tingut com a protagonistes estudiants universitaris que han fet part dels seus estudis als Estats Units amb les beques de la Fundació com Josep Cursà i Natàlia Costa.

Durant dotze anys la Fundació ha dedicat fins a 4.927.305 euros en 1.701 beques per a nois i noies, alumnes i universitaris de Santa Coloma i de la comarca de la Selva per a realitzar estades d’aprenentatge de l’idioma anglès i fins a 78 beques per a cursos de batxillerat, grau o màster en universitats dels Estats Units.

Un a un els nois i noies que enguany han obtingut una de les beques de la Fundació han recollit un diploma.  Tots ells han destacat el que suposa com a experiència vital obtenir les beques per a estades d’estiu a l’estranger.

El tancament de l’acte ha anat a càrrec del Conseller d’Educació Josep Bargalló i l’alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera.

Joan Riera i Gubau va llegar la seva fortuna a la Generalitat de Catalunya per fomentar l’aprenentatge de l’anglès entre els i les joves de Sta. Coloma de Farners i la comarca.

La jornada ha finalitzat amb un aperitiu al Cercle Jove per a tots els i les assistents a l’acte.  

diplomes riera gubau

  Imatge