Més d’un miler de participants en la Cursa Mar i Murta de Blanes

Un recorregut trail de 15 quilòmetres ha estat la gran novetat de la Cursa Mar i Murta que organitza el grup de Fondistes de Blanes des de fa més de 3 dècades.

La 32a edició de la cursa Mar i Murta ha estrenat un recorregut Trail de 15 quilòmetres amb 600 metres de desnivell positiu acumulat per pistes i camins pròxims en el nucli blanenc.

La nova cursa de muntanya se suma a cursa spring de 10 quilòmetres que es va crear fa sis anys i la tradicional cursa de 20 quilòmetres.

La Cursa Mar i Murta l’organitzen el grup de Fondistes de Blanes, amb la col·laboració de l’Ajuntament, després de les festes de Nadal.

Els participants han sortit i arribat en el Passeig de Mar, davant la platja, i cada cursa ha sortit a una hora diferent, en funció de la distància i la seva exigència.

L’organització ha obsequiat a tots els participants amb un lot, un sorteig i l’esmorzar per recuperar forces. 

A banda, l’esdeveniment ha donat el tret de sortida a la 5a temporada de Blanes x Runners que dins la marca de Turisme Esportiu i Familiar, aquest any, inclou deu proves fins al mes de desembre.

Un conjunt de proves que volen fomentar l’esport, donar a conèixer els paratges naturals del municipi i promocionar el municipi com un destí ideal per a corredors d’arreu.

blanes cursa 32 mar i murtra 2020

  Imatge