Estel Carreras guanyadora de la 4a edició dels premis Fòrum de recerca

Aquest dimarts s’han entregat els premis Fòrum de recerca a la Sala Noble de Sant Hilari. El primer premi ha estat per Estel Carreras i el segon per Clara Peracaula.  

La 4a edició dels premis Fòrum de Recerca ha comptat com a principal novetat amb la implicació dels i les alumnes de l’institut Anton Busquets i Punset de Sant Hilari que han estat els encarregats de presentar l’acte i amenitzar-lo amb diferents actuacions musicals i lectures de textos.

Els premis Fòrum de recerca reconeixen la tasca duta a terme pels alumnes que estudien batxillerat a Sant Hilari. Organitzats per l’Ajuntament i l’institut Anton Busquets i Punset els premis consisteixen en 100 euros per cadascun dels guanyadors així com la participació a la mostra de treballs de recerca de la Selva, que tindrà lloc a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners el proper 14 de març.

Una a una les autores dels quatre treballs finalistes han presentat al públic assistent les seves conclusions sobre les temàtiques que han tractat.

El tribunal format per Joan Ramon Veciana, alcalde de Sant Hilari, Georgina Vilà, regidora d’Educació, Santi Roura investigador de l’Institut del Cor dels Germans Trias i Pujol, Anna Guix i Anna Vilalta professores i tutores de batxillerat, ha destacat la gran qualitat dels treballs finalistes.

El jurat ha atorgat el primer premi a Estel Carreras pel seu estudi sobre l’eficàcia de diferents substrats i llevats en la fermentació alcohòlica.

El segon premi ha estat per Clara Peracaula pel seu treball sobre la influència de l’alimentació en la quantitat de proteïnes dels ous de les gallines ponedores.

L’acte ha finalitzat amb un petit refrigeri per tots els i les assistents a la 4a edició dels premis Fòrum de recerca.  

premis forum de recerca

  Imatge