L'Assoc. Sol Solet ofereix l'espectacle "El fantàstic Mag d'Oz"

Aquest passat diumenge l’Auditori de Santa Coloma de Farners ha acollit la representació de l’espectacle de titelles “El Mag d’Oz” a càrrec de Titelles Vergés.

Abans de començar l’espectacle i com és habitual l’Associació Sol Solet ha volgut felicitar els i nens i nenes que aquest mes de gener fan anys convidant-los a pujar a l’escenari. A continuació ha tingut lloc la representació de l’espectacle “El fantàstic Mag d’Oz”. L’obra ens mostra les aventures dels clàssics personatges de la Dorothy, el Llenyataire de Llauna, l’Espantaocells i el Lleó Poruc i les seves aventures per mirar de trobar solució als seus problemes. L’espectacle ha anat a càrrec de la companyia Titelles Vergés.

La companyia Titelles Vergés compleix enguany 110 anys  i ja suma tres generacions de titellaires. “El fantàstic Mag d’Oz” forma part de la programació d’espectacles que  Sol Solet ofereix de forma regular a l’Auditori de Santa Coloma de Farners de setembre a abril. Aquest any l’Associació compleix el  seu 25è aniversari. Per celebrar-ho estan previstes un seguit d’activitats com ara un concurs per renovar el logotip de Sol Solet. L’Associació està formada per un centenar de nens i nenes i des de la seva junta s’aposta per oferir una programació el més inclusiva possible.

La propera activitat organitzada per Sol Solet serà el 16 de febrer al Cercle Jove amb un Ball de disfresses a càrrec de la formació Atrapasomnis.

mag doz

  Imatge