En marxa les "Jornades gastronòmiques del cargol" de Sta. Coloma

Santa Coloma de Farners celebra aquests dies les “Jornades Gastronòmiques del Cargol”.

La Festa del Pelegrí, que té lloc aquest dilluns 20 de gener, és un dels actes més participats de Santa Coloma de Farners, una trobada que ultrapassa el seu caràcter religiós. Enguany, per complementar aquesta diada, la ciutat acollirà des del 17 de gener fins al 26, les "Jornades Gastronòmiques del Cargol", una iniciativa que sorgeix de la col·laboració de l'Ajuntament amb diferents establiments de restauració i alimentació de la ciutat.

L'objectiu d'aquestes jornades gastronòmiques, que tindran una durada de deu dies, és remarcar un producte tan nostrat com és el cargol, un plat típic per a la diada del Pelegrí de Tossa. Cada establiment s'encarregarà, a la seva manera, d’incloure el plat en la seva oferta culinària, donant-li el seu toc més personal i diferencial. En Josep Boadas de Can Pinxo ens explica la seva recepta.

Els establiments que participen de les Jornades són: Bar Sant Martí , la casa rural de Can Baldiri, La Vermuteria 1973, Can Carrier, , Mumm Restaurant,  El Keller Café, i l'Hotel Pinxo.

Amb aquest projecte gastronòmic, es pretén atraure el nombre més gran de visitants a la ciutat, com també es busca promoure la gran oferta gastronòmica disponible i incentivar el teixit associatiu i econòmic de Santa Coloma de Farners en aquest àmbit.

jornades gastronomiques cargols

  Imatge