Brunyola celebra la festa de Sant Fruitós

Missa, sardana, xocolatada i una visita guiada en el Castell han estat els plats forts de la Festa Major de Sant Fruitós de Brunyola.

Els habitants de Brunyola i Sant Martí Sapresa han celebrat, aquest diumenge, la Festa Major. Un matí ben farcit d’activitats que s’han fet en honor de Sant Fruitós, patró de la vila.

Brunyolencs i brunyolenques així com veïns i visitants s’han retrobat a la plaça de Brunyola per a gaudir d’un programa d’activitats molt festiu.

Els actes han començat amb el tradicional ofici solemne en honor a Sant Fruitós a l’església parroquial, que porta el mateix nom del Sant. La missa ha tingut l’acompanyament dels músics de la cobla Osona.

Un cop s’ha acabat l’ofici religiós, a l’aire lliure i aprofitant el bon temps, s’ha servit una xocolatada popular que ha endolcit el matí a tots els assistents.

La cobla Osona també ha ofert una audició de sardanes.

Un programa d’activitats que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de  Girona i una celebració carregada d’història i simbolismes.

La Festa Major s’ha acabat amb una visita comentada en el Castell de Brunyola. El Castell està declarat bé cultural d’interès nacional.

brunyola festa major sant fruitos 2020

  Imatge